Over mij 1

Over mij

Ik ben natuurlijk ongelofelijk truttig.. Wie maakt er nou een website over breien?

Ik ben Kim, ik ben (ongeveer) 36 jaar, getrouwd, parttime werkende moeder van 3 jonge kinderen. Altijd druk bezig, maar voor de hoognodige rust ben ik dol op breien! O en toch misschien een tikje truttig dan? Gelukkig voor mij begint breien weer hip te worden en kan ik m’n brei-trolley (was ooit een brei-laatje) gewoon achteloos laten staan als er visite komt.

Uiteraard heb ook ik, net als iedere hobby blogger, als kind al leren breien. Maar niemand wil hier een heel levensverhaal lezen, dus ik hou het kort. Ik was nooit een groot talent en heb jarenlang geen breinaalden aangeraakt. Toen ik weer begon met breien toen ik begin 20 was, leek het me wel een goed idee om een vest te maken, met een ingewikkeld kantpatroon. Dat ging me wel lukken, ik kon toch immers al breien! 

Ik hoef vast niet uit te leggen dat dat exemplaar na urenlange frustratie in de prullenbak is beland (want nee ik kon het zelfs de kringloop niet aandoen).

Nadat ik mezelf bij elkaar geraapt had en een normaal beginnersproject met succes maakte, raakte ik toch een tikje brei-verslaafd (als dat een ding is) en nu brei ik al jaren truien, vesten, sokken, mutsen en sjaals, liefst allemaal tegelijkertijd!

Mijn doel is om jullie mijn mede-brei-verslaafden te maken, zodat ik niet meer de enige wollie ben met een huis vol breispullen! 😉

Breien is heerlijk creatief, ONTSPANNEND (heel belangrijk) en zelfs nuttig. De voorpret van het tegenkomen van het perfecte patroon, het uitzoeken van de wol en de kleuren, het breien van iedere steek (super mindful toch) en natuurlijk het superzachte en warme ding dat je gewoon echt kan dragen.

Ik wil jou ook graag leren breien, op een makkelijke manier zonder tranen van frustratie en met thee, heel veel thee. 

Je merkt het al, ik weet van geen ophouden. 

Het is maar goed dat ik een website ben begonnen.

Groetjes,

Kim

P.S. In het echt ben ik helemaal niet grappig, dus mijn kleine beetje grappigheid zet ik op het scherm, speciaal voor jou, zodat het een beetje leuk is om te lezen enzo.